Page 1 of 1

Problemer med pvklubben.no

Posted: Thu 22 May 2014 22:03
by Reodor57
Hei
Grunnet en feil med webhotellet er www.pvklubben.no nede for tiden. Vi håper på en rask retting av problemet.
I mellomtiden må alle adresser på forumet starte med norskvolvopvklubb.no/forum/ Dette gjelder også når en skal legge inn noe nytt.
Beklager det inntrufne, men dette er ting vi ikke råder over dessverre.

Mvh
Webmaster

Re: Problemer med pvklubben.no

Posted: Thu 29 May 2014 07:33
by Reodor57
Sånn da er sidene våre endelig oppe å går igjen :-) :-). Beklager sterkt det inntruffne som skyldtes en feil og flere følgefeil fra flere hold som ikke skulle ha skjedd. Sånn er det av og til, og flere har da blitt litt klokere :-). Da er det bare å slippe skrivekløen løs :-) :-).

Re: Problemer med pvklubben.no

Posted: Sat 09 Mar 2019 12:15
by Siffen
Hei, supert og oversiktlig forum :lol: , men jeg ser at siden har advarsel om at den ikke er sikker :?: (står foran nettadressen). Har prøvd med flere nettlesere på PC og nettleser på mobil med samme resultat. Ser at det advares mot å bruke passord og lignende. Er dette et problem som bare jeg har eller er det en feil på siden? Kan ikke huske å ha sett dette på andre forumsider som jeg besøker av og til.

Re: Problemer med pvklubben.no

Posted: Mon 11 Mar 2019 09:35
by Reodor57
Har undersøkt litt. Det har faktisk alltid vært sånn. Forskjellen er http:// og https://. Eneste endringen er at chrome nå sier ifra at det ikke er https://
https:// har tradisjonelt kostet en formue, men skal få medwebmaster til å se på det. Han har en litt mer digital hjerne enn det jeg har. :-).