Treff

Møter og arrangementer i andres og klubbens regi som trenger ekstra markedsføring
Post Reply
User avatar
Sverre L.
Posts: 52
Joined: Wed 22 Aug 2012 22:20

Treff

Post by Sverre L. »

Tok meg en kjøretur med min S60 på ca. 12 mil, en vei. Fra Vestfolds midte havnet jeg da på Hønefoss og et veldig gøyalt Volvo-treff, som dog besto mest av Amazon og nyere Volvo (kom jo i en slik selv). Men, to PV er og to Duetter kastet i alle fall glans over arrangementet som ble avhold på Samferdselshistorisk senter på Hønefoss i et strålende vær. Traff jo andre PV-medlemmer der også, selv om flere av oss kjørte andre modeller av merket. All honnør for et flott arrangement.
Torbo2
Posts: 4631
Joined: Sat 18 Dec 2010 21:02
Location: Sandvika

Re: Treff

Post by Torbo2 »

Det hørtes bra ut! Overkommelig avstand, men dessverre visste jeg ikke om detm og dessuten hadde jeg lovet meg bort til en bytur.

Men det kommer vel flere muligheter etter hvert. Rekker vel ikke Hadeland heller i dag, men håper mange kommer.
User avatar
445
Posts: 5948
Joined: Sat 07 Jul 2007 13:15
Location: Oslo
Contact:

Re: Treff

Post by 445 »

Legg gjerne ut noen bilder fra dette treffet.
I-2727, 44505M varebil 1960, B16, grå/beige, chassis nr 37086
Kontaktperson for Oslo og Akershusavdelingen
User avatar
Sverre L.
Posts: 52
Joined: Wed 22 Aug 2012 22:20

Re: Treff

Post by Sverre L. »

Jo, noen bilder burde nok vært lagt ut, og med to kompaktkameraer og telefoner med denne mulighet i tillegg, burde det vel vært tatt noen bilder, men se det, det glemte jeg helt (?), også var det dette med at om jeg hadde tatt bilder, ja da måtte jeg ha mast på andre som skjønner seg på slikt for å få hjelp, men vår eminente redaktør, Lisbeth, var der, så om vi ikke får noe på nettet så kommer det vel noen ord og bilder i "PV-Magazinet" håper jeg
User avatar
Sverre L.
Posts: 52
Joined: Wed 22 Aug 2012 22:20

Re: Treff

Post by Sverre L. »

Apropos treff, her minnes det i alle fall om en ny mulighet til å vise fram sin fine Volvo, gammel eller ny. Lørdag 31. august, altså om en uke, går det store Ål-treffet av stabelen. Selv om treffet ikke blir holdt på Ål, det er flyttet noen kilometer lenger øst, nærmere Gol i Hallingdal, til Torpomoen den gamle militær/heimvernsveieren der, liggende tett inntil RV 7 rett vest for Torpo sentrum. I fjor var det omkring 200 utstilte Volvoer i tillegg til selgere etc. som kjørte det samme merket.
User avatar
Sverre L.
Posts: 52
Joined: Wed 22 Aug 2012 22:20

Re: Treff

Post by Sverre L. »

Hei igjen! Hvilken veteranbilhelg. Fredag tok jeg turen til Torpomoen, i nydelig vær og en og annen gammel Volvo var å se. Ved ankomst Torpomoen var det adskillig flere, av både PV, Duett, Amazon 140, 240 og 1800 og det ble et gledelig gjensyn med mange kjente fra store deler av Sør-Norge. Lørdag morgen regnet det, selvsagt. Utgjorte greier, men de mest optimistiske sa at det var meldt sol fra kl. 09.00, så det var jo å håpe. Kl. 08.50 sprakk skylaget opp og kl. 09.00 gikk spådommen i oppfyllelse og dagen forble nydelig. Dette resulterte selvsagt i "et hav" av Volvoer i alle fasonger og størrelser, mange kjente PV/Duett-fjes, også på markedssiden. Kjempehyggelig. Fikk opplyst at det var 208 besøkende Volvoer utstilt, nesten rekord. Etter at dagen var endt var det en solid gjeng med lang kjøring som hadde valgt å være til søndag og det ble sett på en del biler og slått av mange hyggelige samtaler.
På veien hjemover, for mitt vedkommende RV7, passerte jeg Nesbyen og der hadde Hallingdal Veteranvognklubb et biltreff og det måtte selvsagt avlegges et besøk. Noen biler i vår kategori var det der, pluss mange andre Volvoer, også tyngre, samt traktorer og noe nyere. I alt et solid treff med et lite marked ved siden av. Herlig. Og på de ca. en og en halv timene jeg var der, talte jeg over 250 kjøretøyer på to- eller fire hjul. Rett og slett en skikkelig festavslutning på helga.
Bilder fra Torpo kan jeg ikke skilte med, men fra Nesbyen kommer det forhåpentligvis noen i PV-Magazinet senere.
Ellers var det veteranbiloppmøte ved Krøderbanen (RV280) og på Vestfossen (RV35) hvor det var markedsdager og som en liten gulrot var det en liten samling entusiastkjøretøyer også på Eidsfoss (RV35). På disse stedene fikk jeg ikke stanset, men det hele kan med andre ord beskrives slik; en kjempetrivelig hjemtur også.
User avatar
Sverre L.
Posts: 52
Joined: Wed 22 Aug 2012 22:20

Re: Treff

Post by Sverre L. »

I dag kom et etterlengtet tidsskrift; PV-Magazinet. Der sto noe jeg har ettersøkt, både på e-post og SMS, nemlig om og når det skulle være treff i Sørlandsavdelingens regi oppe i Bø i Telemark. Det viste seg at det var denne helgen her, 7. til 9. september. Det betyr at det atter en gang er en gylden mulighet til å vise frem våre PV er og Duett er. Selv er jeg i Telemark denne helgen, dog på et annet biltreff, en "kollisjon" er vel ikke til å unngå, men hva hadde vært prioritert om man hadde visst om datoen tidligere. Så en oppfordring til alle lokalavdelinger; sendt inn terminliste til klubben slik at den kan bli publisert i god tid, både i blad og på nett, da er det kanskje en større mulighet for et større oppmøte på arrangementet deres.
User avatar
hlyshaug
Posts: 686
Joined: Sat 27 Dec 2008 22:43
Location: Oslo
Contact:

Re: Treff

Post by hlyshaug »

Vel talt, Sverre.

Dermed ble jeg inspirert til å oppdatere Oslo- og Akershussiden. Håper å se deg og andre på høstens aktiviteter :)

Terminliste for Oslo- og Akershusavdelingen
A-76304 "Svarten"
1957 Volvo PV 444
Post Reply