Page 1 of 1

Har noen forsøkt gummilakk fra Biltema

Posted: Fri 08 Mar 2019 11:49
by Reodor57
I forbindelse med nytt bilprosjekt hvor bilen skal bli litt stylet som ungdomsbiler var på 80 tallet tenkte jeg å lakke panseret med sort gummilakk fra Biltema. Dette fordi alt jeg gjør i mest mulig grad skal være reversibelt og at bilen derfor skal kunne settes tilbake til original iløpet av et par dager. Gummilakken kan jo rives av, men hvor holdbar er den når den sitter på. Vet den ikke tåler avfetting og kun lett vask, men det får en ta med seg. Ønsker ikke å lakke over originallakken med sort matt lakk.

Re: Har noen forsøkt gummilakk fra Biltema

Posted: Fri 08 Mar 2019 11:58
by 445
Jeg har forsøkt gummimalingen på sprayboks på en rustfri stålbenk som står ute hele året på hytta.
Sprayet på våren 2018, og den var like fin høsten 2018. Deretter har jeg ikke vært på hytta...

Re: Har noen forsøkt gummilakk fra Biltema

Posted: Fri 08 Mar 2019 11:58
by Hovland
Jeg brukte plastidip på noen felger jeg hadde, var veldig fornøyd med det. Tålte godt høytrykkspyler samtidig som det var lett og få av igjen.

Sent fra min SM-G950F via Tapatalk

Re: Har noen forsøkt gummilakk fra Biltema

Posted: Fri 08 Mar 2019 13:07
by Siffen
Jeg har testet gummilakk fra Biltema og den virker ok. Kan legges på relativt tykt. Er letter å rive av igjen når det er tykt lag. Har testet på noen plastdetaljer og det ser da ut som gummi overflate, ganske sterkt også.

Spennende prosjekt. Så du også hadde et innlegg angående ekstra instrumenter, i min ungdom med Volvo Amazon fikk vi kjøpt en egen tilsats som passet oppå dashbord polstringen og hadde plass til 3 stk 52 mm instrumenter, var skrådd imot sjåføren. Dette var et must den gangen. Sikkert noen som har en slik liggende.

Re: Har noen forsøkt gummilakk fra Biltema

Posted: Fri 08 Mar 2019 20:09
by Reodor57
Da blir det gummilakk ser det ut til :-). Takk for raske svar. Greit å ha ting på plass når bilen kommer på plass. For ikke å snakke om at det da er ferdig planlagt.
Hentet deler i dag hos Jørgenrud så da er det i hus..